CabInd
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISABTE
08:30 a 10:00h Hatha Ioga Hatha Ioga
10:30 a 12:00h Hatha Ioga Hatha Ioga
17:00 a 18:30h Hatha Ioga
17:30 a 19:00h Hatha Ioga Hatha Ioga
18:45 a 20:15h Hatha Ioga
20:00 a 21:30h Hatha Ioga Hatha Ioga
Horaris i preus a Sitges de Hatha Ioga - Espai Shambo Ioga. La disponibilitat d'horaris en matins o tardes és àmplia. A Sitges es dóna Hatha Ioga els dilluns i els dimecres a la tarda i els dimarts i els dijous al matí.
Es donen dues classes els dilluns a la tarda, dos dimarts al matí , tres els dimecres a la tarda i tres més els dijous al matí. Tot això per facilitar la pràctica dels nostres usuaris encara que sigui en grups reduïts, tant des del punt de vista de més pràctica dirigida per setmana com per facilitar l'agenda dels nostres usuaris i la recuperació de classes.
Podràs gestionar les teves reserves i adequar-les a les tevas necessitats puntuals. Consulta la forma de fer-ho a través de correu electrònic o de WhatsApp. Hauràs de facilitar el teu correu electrònic i el teu telèfon per poder descarregar l'App que et permeti gestionar les teves reserves.
No hauran classes per Nadal, normalment i depenent de com caiguin les festes, des del 24 de desembre fins al 6 de gener, ni per Setmana Santa des del Diumenge de Rams fins al Dilluns de Pasqua, ni al mes d'agost.